merhaba değerli öğretmenlerim
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
nasılsınız ben eski öğrenciniz adem höcü.size çok çok teşekkür ediyorum. benim marmara gibi bir üniversiteyi kazanmam da n çok emeği olanlar sizsiniz sizi çok seviyorum. meral hocam, gülgün hocam,yüksel hocam,fevzi hocam,zeliha hocam ve hatırlayamadığım diğer hocalarım hepinize teşekkürler.sizi unutmadım ınutmayacağımda en yakın zamanda sizin ziyaretinize geleceğim.
adem höcü
eski 8\C 2693 numaralı öğrenciniz
nasılsınız ben eski öğrenciniz adem höcü.size çok çok teşekkür ediyorum. benim marmara gibi bir üniversiteyi kazanmam da n çok emeği olanlar sizsiniz sizi çok seviyorum. meral hocam, gülgün hocam,yüksel hocam,fevzi hocam,zeliha hocam ve hatırlayamadığım diğer hocalarım hepinize teşekkürler.sizi unutmadım ınutmayacağımda en yakın zamanda sizin ziyaretinize geleceğim.
adem höcü
eski 8\C 2693 numaralı öğrenciniz
ademhöcü- Mesaj Sayısı : 3
Geri: merhaba değerli öğretmenlerim
Adem merhaba ben İbrahim öğretmen üniversite kazanmış olmana çok sevindim.Senden ricam bu siteyi görüştüğün arkadaşlarına duyurman.Böylece okul mezunları birbirinizle temas kurabilirsiniz.Selamlar...
İbrahim- Mesaj Sayısı : 3
slm
oo merhaba ibrahim hocam nasılsınız çok sevindim unutmamışsınız çok teşekkür ederim tabikii de söylerim arkadaşalarıma şu an görüştüğüm on tane eskilerden arkadaşım var onların hepsine söylerim kesin üye olur sitemize bu site artık bizim haberleşme sitemiz
hocam ben soner 2008/2009 mezunuyum 8/bdeydim elimde imkanım olsa tekrar okurdum 8 sınıfı sayın Ahmet Şahin zeliha gürkan SALİHA YAYIK İBRAHİM KILIÇKESMEZ serdar hoam sizleri çok seviyorum bizleri adam ettiniz özellikle SALİHA hocam sizi çokkkkkkkk seviyorum
sonerakkas8b- Mesaj Sayısı : 3
MEZUNLARI BULUŞTURMA
Okulumuzdan mezun olan öğrencilerle, öğretmenleri eski anıları tazeleme , hasret giderme, eğlenme amaçlı bir gün belirleyip okulumuzda proğram yapmaya ne dersiniz. Ben okul müdürü olarak her konuda sizlere yardım etmeye hazırım. Yer, zaman, organize konusunda desteğimiz tamdır. Okulumuzdan mezun olan şu anda üniversitede okuyan , iş hayatına atılmış arkadaşlar sizleri okulumuzda görmek bizlere gurur ve onur vercektir. Hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum. Hasan AKTÜRK , Okul Müdürü
İKİZLER- Mesaj Sayısı : 10
mezunlar buraya
merhaba hocam eğer böyle bir etkinlik yaparsanız seve seve katılırım ve yahut bize düşen bir görev varsa yapmaya hazırım
MEZUNLAR BURAYA
OKULUMUZDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER, OKULUMUZUN SİTESİNE ÜYE OLARAK BİZİMLE BAĞLANTI KURARLARSA HAZİRAN AYININ SON HAFATASI BELİRLEYECEĞİMİZ BİR GÜNDE SİZLERLE ÖĞRETMENLERİMİZİ BULUŞTURMAYI PLANLIYORUZ. AMACIMIZ ESKİLERİ YAD EDMEK, HASRETLİK GİDERMEK OKULUMUZDA ANILARINIZI TAZELEMEK. GELİN MEZUN OLAN ARKADAŞLARINIZLA BAĞLANTI KURARAK HABER VERİN. KATILIM NE KA
DAR BÜYÜK OLURSA ŞENLİK HAVASINDA BİR ETKİNLİK SİNCANDA BULUNAN DİĞER OKULLARA ÖRNEK OLUR. BU BULUŞMAYI GELENEK HALİNE GETİRİRSEK SİZLERDEN SONRAKAİ MEZUNLAR İNANIYORUMKİ BU GELENEĞİ DEVAM ETTİRECEKTİR. BEN OKUL MÜDÜRÜ OLARAK HER DESTEĞE VARIM . YETERKİ DOSTLUKLARI, KARDEŞLİĞİ, SEVGİYİ, PAYLAŞMAYI GELİŞTİRELİM PEKİŞTİRELİM.
HAZİRAN AYININ SON HAFTASI PERŞEMBE GÜNÜ BULUŞMA GÜNÜMÜZ OLMASINA NE DERSİNİZ? Hasan AKTÜRK Okul Müdürü
DAR BÜYÜK OLURSA ŞENLİK HAVASINDA BİR ETKİNLİK SİNCANDA BULUNAN DİĞER OKULLARA ÖRNEK OLUR. BU BULUŞMAYI GELENEK HALİNE GETİRİRSEK SİZLERDEN SONRAKAİ MEZUNLAR İNANIYORUMKİ BU GELENEĞİ DEVAM ETTİRECEKTİR. BEN OKUL MÜDÜRÜ OLARAK HER DESTEĞE VARIM . YETERKİ DOSTLUKLARI, KARDEŞLİĞİ, SEVGİYİ, PAYLAŞMAYI GELİŞTİRELİM PEKİŞTİRELİM.
HAZİRAN AYININ SON HAFTASI PERŞEMBE GÜNÜ BULUŞMA GÜNÜMÜZ OLMASINA NE DERSİNİZ? Hasan AKTÜRK Okul Müdürü
İKİZLER- Mesaj Sayısı : 10
sLm bn 2006/2007 mezunLrndn 8/F oqreNcısıyım ıbrahım hocam emeqınıze tsKLer ck quzeL bır sıTe sıteyı facebooktakı qrubumuzda duyurdum ıns qörrLr kendınıze ıı bakın hocam sızı hc unutmadık (meLtem soLak)
meLtem- Mesaj Sayısı : 1
1 sayfadaki 1 sayfası